Boka boende på Kungsgården Långvind!

Fiskeguider

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind samarbetar med duktiga fiskeguider, som är anslutna till Fishing in the Middle of Sweden, med bas i Hälsingland.

Kungsgården Långvind erbjuder fisketurer i olika delar av Hälsingland: havsfiske, insjöfiske i de stora sjöarna Forsasjöarna och Dellen, åfiske i Delångersån samt insjöfiske i de mindre sjöarna Ysen, Mjusen och Hälsen.

Vi erbjuder fiskepaket med boende och måltider men också enbart fisketurer. Vi serverar en-, två- eller trerättersmiddag i vår restaurang, som har fullständiga rättigheter. Klicka här för meny och dryckeslista! Du kan också laga mat i vårt gästkök.

Kombinationen boende och restaurang på Kungsgården Långvind – hälsingegård i järnbruksmiljö från svensk stormaktstid – och duktig fiskeguide, gör att vi kan erbjuda ett mycket attraktivt fiskepaket. Vi erbjuder fantastiska fiskeupplevelser i flera av Hälsinglands bästa fiskevatten i form av halvdags-, heldags- eller flerdagsturer.

Hälsingland har fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar, ett unikt bestånd av fjällröding samt främst gädda och abborre i havet.

I våra fiskevatten har du goda chanser att fånga din drömfisk oavsett art.

Allt som ingår i en lyckad fisketur – från fiskekort och flytväst till lunch och fiskeinstruktion – ingår i priset.

Fisketuren tar fem timmar för halvdag och åtta timmar för heldag, inklusive lunch. Till detta kommer transport till platsen, där vi sjösätter båten.

Kontaktvägar för fiskeguide:
telefon: 0650-822 33
mobil: 070-660 55 60
e-post: info@langvind.com
adress: Kungsgården Långvind, 825 96 Enånger
webb: langvind.com/partner/fiskeguide

Sidan uppdaterad 15 juli 2020


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv