Antikmässa i Söderhamn

Hudiksvall har sin antik- och samlarmässa varje vår. Söderhamn kontrar med motsvarande under hösten. Den 25 oktober har Söderhamn sin årliga antik- och samlarmässa i Tennishallen på Hällåsen. Mässan firar i år 20.

Antikmässan håller öppet klockan 10–16. Som vanligt är det fri värdering under två timmar. Värderingsman Peter Eriksson ger varje besökare möjlighet att få två föremål värderade.

Arrangör är Söderhamns tennissällskap.

Hälsingekusten och Hälsingland som helhet är ett eldorado för lopp-, pryl-, kuriosa- och antikmarknadsälskare. Hälsingekusten har två stora mässor, Hudiksvalls antik- och samlarmässa i april (tidigare augusti) och Söderhamns antik- och samlarmässa i oktober.

Till detta kommer drygt halvdussinet åretruntöppna loppmarknader i Hudiksvall: Bättre begagnat, Café 7:an, Erikshjälpen, Håstaholmen Secondhand, Loppis Möljen, Larssons loppis och Röda korset second hand. Söderhamn har Antik och kuriosa, Erikshjälpen, Loppis antik och kuriosa, Loppis Motorkompaniet, Loppis Stenbacken, Röda korset second hand, Wantika och Åkes gamla & nya prylar.

Till detta kommer auktioner, som under sommaren exploderar tillsammans med sommaröppna loppor.

Jörgen Bengtson