På återseende
Trolska skogen

Upplevelseparken Trolska skogen säger ”på återseende” efter ännu en framgångsrik säsong i sagornas värld i Mellanfjärden, Jättendal, på Hälsingekusten. I går var skogen öppen för sista gången denna sommar med äventyret Önskeskogen, som hade premiär den 18 juni 2016.

Trolska skogen har haft 33 000 besökare i sommar, lika många som hela förra året, enligt www.Nordanstig.se. Innan året och ytterligare några evenemang är slut, räknar Trolska skogen med att det blir 37 000 besökare.

Trolska skogen avslut 2016– Ett stort och hjärtinnerligt tack till alla som besökt oss i sommar och gått sagan Önskeskogen, säger Trolska skogen på sin facebooksida i dag.

Över 6 000 ”gilla” på facebooksidan, mer än 700 ”gilla” på senaste inlägget och 163 recensioner på facebook med betyget 4,9 av 5 möjliga, visar hur uppskattad sagoparken är.

– I år var äventyret i er skog extra roligt för både stora och små! Alla i ensemblen var jätteduktiga och flera var så roliga att vi skrattade länge och gott även sedan vi kommit hem! Härligt också att bli bjudna på sång och musik lite här och där i skogen, säger en av många entusiastiska besökare och recensenter.

– Tradition att besöka Trolska skogen med barnbarnen – en av sommarens höjdpunkter! Tack för i år! Kraft och mod till er inför nästa säsong, skriver en annan besökare.

– Tack till er alla. Ni är sommarens absoluta höjdpunkt, slår en annan nöjd besökare fast.

– Mitt barnbarn pratar om er hela tiden. Aska är en stor idol för henne, vittnar en kvinna.

Trolska skogen kommer tillbaka nästa sommar med ett nytt äventyr. Men redan till jul kommer ensemblen, med Helena Brusell i spetsen, med ett juläventyr.

”Trolska skogen – här möter du sagan i verkligheten”, är devisen för Trolska skogen. Fler sagoäventyr följer!

Jörgen Bengtson
Foto: Trolska skogen

Nyheten uppdaterad 26 augusti 2016