Sista chansen se gamla bilder

Onsdagen den 5 maj är det säsongsavslutning på Sockenbilders ”bildtittarträff” i Enånger. Den som vill titta på gamla bilder från Långvind och Enånger med omnejd – och kanske hjälpa till att identifiera personer och miljöer – har chansen att göra det en sista gång före sommaren. Personal finns på plats för den som vill gå igenom fotografier i Sockenbilders enorma arkiv.

Som vanligt är bildtittatträffen i Röda kors-lokalen i Enånger på Brunlövs väg 6 A, med start klockan 11.

Sockenbilder är ett projekt, som samlar in och systematiserar gamla bilder från Hudiksvalls och Nordanstigs alla socknar. Drivande kraft bakom Sockenbilders verksamhet i Enånger är Hans Ekbrink. Han tar sommarpaus med bildtittarträffarna men överger inte de lokala sockenbilderna helt under sommaren.

– Jag kommer regelbundet att titta in i lokalen bland annat för att kolla mejl och ta reda på bilder i den utsträckning de dyker upp. Så hör gärna av er så kan vi bestämma tid ifall ni har bilder eller annat intressant som rör Sockenbilder, säger Hans Ekbrink.

Hans Ekbrink har telefon 0768-19 79 36 och 0650-810 11.

Till hösten startar bildtittarträffarna igen.

Jörgen Bengtson