Final på Öppen scen

I Hudiksvall lägger på torsdag Öppen scen ännu en framgångsrik säsong bakom sig.

Säsongsfinalen den 6 augusti på Möljen har följande tider och artister:
18.00: Eric Donell – En musikalisk föreläsning om livet med NPF/ADHD
19.00: Therese Persson
19.45: Maja Wilkens
20.00: Mattias Eliasson

– Sommaren har svept förbi fort i år. Nu är det dags för sista Öppen scen för denna säsong. En varierad kväll med något för alla, skriver arrangören på sin facebooksida.

oppen scenÖppen scen har under sommaren bjudit på musik, teater, körsång, dans och överraskningar.

Tanken med Öppen scen Glada Hudik, som arrangemanget heter formellt, är att bjuda in talanger från bygden för underhållning av invånare och besökare. Ulrika Beijer startade Öppen scen för flera år sedan och går nu in final med den på torsdag.

– Du som sjunger, dansar, spelar i band eller på annat sätt vill uttrycka dig och möta en publik under professionella former hör av dig till oss och boka in dig på sommarens Öppen scen! uppmanar arrangören.

Arrangör är från och med i år är Visit Glada Hudik AB, besöksnäringsbolaget som till hälften är ägt av kommunen och till hälften av besöksnäringen via organisationen Destination Glada Hudik. Den som anmäler sig nu får dock vänta till sommaren 2016, för att få chans att inta scenen på Möljen i centrala Hudiksvall.

Jörgen Bengtson