Företagsvinster under SM-veckan

Hur kan näringslivet vinna på SM-veckan?

Annicka BorgmanDen frågan ställer sig föreningen Företagarna Söderhamn, med ordförande Annicka Borgman (bilden) i spetsen, inför SM-vinterveckan i Söderhamn 2017.

I år stod Piteå värd för vinterveckan, en kommun med 41 000 invånare. Om knappt ett år ska Söderhamn, med bara 25 000 invånare, vara värd för ett stort, nationellt arrangemang.

I Söderhamn är föreningslivet en viktig byggsten, för att gå i land med SM-vintervärdskapet. En annan viktig byggsten är näringslivet.

Tisdag 22 mars samlar Företagarna Söderhamn näringslivet för att diskutera hur det lokala näringslivet kan ta tillvara på SM-veckans möjligheter.

SM-veckan 2017 väntas locka tjugotalet olika idrotter och upp mot 50 000 besökare till Söderhamn.

– För dig som näringsidkare i Söderhamn innebär veckan stora möjligheter till exponering och affärsmöjligheter – idrotten blir en katalysator för tillväxt, säger Företagarna Söderhamn i inbjudan till möte den 22 mars på First Hotell Statt Söderhamn om SM-vinterveckan. Företagarna Söderhamn bjuder på förtäring och mingel från klockan 18. Aktiviteterna börjar en timma senare.

– Nu samlar vi näringslivets små och stora företag. Tillsammans ska vi ta fram en plan. Din medverkan är viktig – tillsammans ser vi till att SM-veckan blir en framgång för näringslivet, skriver Företagarna Söderhamn på webbplatsen Soderhamn.se, där det också finns anmälningsblankett.

Jörgen Bengtson
Foto: Söderhamns kommun