Glad påsk önskar
Kungsgården Långvind

Glad påsk önskar vi på STF Boende och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind, som står bakom denna virtuella turistbyrån för Hälsingekusten.

Vi önskar glad påsk med en vackert dekorerad skylt från Långvind, Enånger, som vi inte vet vem som har smyckat. Men stort tack till den som förgyllt skylten och därmed påsken!

För den som önskar förgylla sin tillvaro med ett veckoslut på Kungsgården Långvind, står vi beredda. Läs mer om våra helgpaket, inklusive påskpaket!

Förutom helgpaket, har vi bland annat cykelpaketkajakpaketvandringspaketpilgrimsvandringspaket och till hösten svamppaket.

För den som funderar på att bara komma förbi på övernattning, där vi erbjuder både hotell- och vadrarhemsrum, går det naturligtvis också bra.

Vår berömda och prisbelönta frukostbuffé, Frukost med guldkant, står också redo för den som hör av sig senast dagen före. Man behöver alltså inte bo här, för att njuta av vår frukost.

Vi har även ställplatser för husbilar, som inkluderar två frukost med guldkant. Dessutom har husbilsgäster möjlighet att äta i vår restaurang, Kungsgården Långvind Mat & dryck, som annars bara är öppen för boendegäster.

Text och foto:
Jörgen Bengtson