Camp Igge öppnar 5 april

Hälsingekustens största multisport- och eventarena öppnar i Iggesund fredagen den 5 april. Camp Igge Arena slår upp portarna till stor invigning, med formell bandklippningen mitt på dagen, exakt tid är inte bestämd än.

Invigningsdagen blir det också en idrottsmässa, då idrottsföreningar ska få möjlighet att marknadsföra sig och visa upp sina aktiviteter.

Under hela dagen är allmänheten välkommen att besöka Camp Igge Arena.

Camp Igge Arena blir inte bara Hälsingekustens utan också Hälsinglands största inomhusarena. Invigningen var förut bestämd till mars, men är nu alltså framflyttad och spikad till exakt datum.

Bakom den för Hälsingland gigantiska arenan, 92 meter lång och 60 meter bred, står Iggesunds idrottsklubb (IIK). Camp Igge är ett samlat koncept för idrott, rekreation, kultur, boende, konferens och restaurang på Ankarmon och Movallens idrottsplats i Iggesund, med arenan som kronan på verket.

Hälsingekusten.se, tidigare Långvind.com, har haft många artiklar om Camp Igge, senast Camp Igge igång (18 december 2012), Camp Igge snart klart (12 december 2012), Kusten utan bandyhall (4 december 2012), Boulen sprider sig (18 maj 2012) och Camp Igge nära målet (18 september 2011), Camp Igge närmare verklighet (6 juni 2011) och Hallar till Hälsingekusten (18 december 2010).

Jörgen Bengtson